DE BLACK SHEEP CAN FLY ACADEMY

ALS JE HET KUNT ZIEN KUN JE HET ZIJN

Onze overtuiging is dat Nederland barst van het artistieke talent dat nu nog onvoldoende zijn weg naar het professionele kunstcircuit vindt. Dit heeft tot gevolg dat de verhalen die in de kunsten verteld worden lang niet zo divers zijn als de samenleving zelf. Dat zien wij graag anders!

De Black Sheep Can Fly Academy is een kleinschalig en op maat gemaakt intensief ontwikkelingstraject voor een selecte groep van 6 talenten tussen de 17 en 30 jaar. Gedurende een half jaar krijgen de talenten onder begeleiding van ervaren docenten en vakprofessionals lessen in uiteenlopende disciplines als muziek maken, acteren, schrijven, theater maken, regisseren, dansen en performen.

De Black Sheep Can Fly Academy wordt afgesloten met een showcase onder begeleiding van een eindregisseur. Tijdens deze avond worden de talenten onder de aandacht gebracht van makers, agents, regisseurs en opleidingen uit het veld. De showcase dient als een springplank naar een passende vervolgopleiding of de start van een professionele carrière.

Met De Black Sheep Can Fly Academy leren we de talenten de kracht van het investeren in je eigen artistieke vaardigheden, zodat zij het verhaal van hun gemeenschap kunnen vertellen en een verrijking kunnen zijn voor diversiteit en meerstemmigheid binnen het reguliere aanbod van de kunsten.

CREDITS

Docent zang Kyra Bououargane Docent tekst- en spel Leopold Witte Docent improvisatie Ingrid Wender Docent boxen Divani Holband Docent muziek Kevin Bhati Docent camera acteren Michiel Jaarsveld Docent casting tips Fay Muller Docent financieel ondernemerschap Jantien Plooij Docent zang Lakshmi Swami Persaud Docent personal branding en foto’s talenten Yasmine Asha & Navid Navid Docent muziek, coach Martin Verheesen Docent performance, coach Saman Amini Coach Christine de Jager Inspirator Nima Mohaghegh Life coaches Thomas de Neve en Alet Holwerda Eind regie Bram Suijker Foto’s showcase Elisabetta Agyeiwaa

ORGANISATIE

Artistieke leiding Saman Amini Zakelijk leiding Christine de Jager Productie Heidi van Deudekom Stagiair productie Sarah Sahertian Marketing Janna Maars

DE BLACK SHEEP CAN FLY ACADEMY wordt ondersteund door: Fonds voor cultuurparticipatie & Fonds podiumkunsten

Volg ons op instagram en schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.