Black Sheep Can Fly in seizoen 2021-2022

In seizoen 2021-2022 zijn we gelukkig weer volop te vinden in de theaters!

In december 2021 speelt Saman de solovoorstelling Saman Amini’s Integratieplan in diverse theaters in het land. In de voorstelling neemt Saman de stand van de multiculturele samenleving op. De voorstelling is een collage van verhalen en observaties over integratie en Saman’s persoonlijke reis naar het ‘Nederlanderschap’.

In 2022 komt de veelgeprezen voorstelling A Seat at the Table terug op het toneel. A Seat at the Table is een pijnlijk, actueel, confronterend en ontroerend verhaal gebaseerd op eigen ervaringen met alledaags racisme en uitsluiting. Ervaringen soms zo absurd dat het lachwekkend is.

★★★★★ NRC
“A Seat at the Table geeft de toeschouwer, die veelal wit is, een boel om nog lang over na te denken. De kracht van deze voorstelling zit niet alleen in de confronterende verhalen, maar ook in de beeldende details, de veelheid van overwegingen en emoties, de rauwe liedjes van Amini en het gloedvolle, uitstekende acteren. A Seat at the Table is de voorstelling die je moet zien op Oerol. En anders een andere keer, ergens anders op een festival of in een theater.”

We hopen je te zien!