Rick Paul van Mulligen, Mark Rietman e.a. lezen in Writersroom

De acteurs die onze kersverse toneeltekst MIZRA & NASRIN voorlezen tijdens Writersroom zijn bekend! In samenwerking met Het Nationale Theater lezen Hein van der Heijden, Rick Paul van Mulligen, Mark Rietman, June Yanez, Marie-Mae van Zuilen en Lina Heijmans. En daarnaast uiteraard Saman Amini zelf.

Op 24 september in Den Haag lezen: Saman Amini, Lina Heijmans, Mark Rietman, Marie-Mae van Zuilen en Hein van der Heijden. Op 26 september in Amsterdam zie je: Saman Amini, Marie-Mae van Zuilen, Rick Paul van Mulligen, June Yanez en Hein van der Heijden.

In Writersroom onderzoekt Black Sheep Can Fly hoe schrijvers in het creatieproces van een voorstelling een stevigere positie kunnen krijgen. De afgelopen maanden schreef een groep schrijvers en dramaturg gezamenlijk aan een nieuwe toneeltekst onder leiding van Nima Mohaghegh. Dit resulteerde in MIRZA & NASRIN over een jong koppel in Iran ten tijde van de Tweede Wereldoorlog. Dit script vormt de basis voor een toekomstige voorstelling van Black Sheep Can Fly.

Speeldata

24 september, 20:30 uur, Het Nationale Theater, Den Haag
26 september, 16:00 uur, Theater Bellevue, Amsterdam